Mátyás és Janus című előadásunkat sajnos egy hirtelen jött kényszerű személycsere miatt nem tudjuk Tokajban előadni 2020. szeptember 4-én.

Helyette az Udvari Kamaraszínház Violin & Woman c. előadását láthatják ugyanebben az időpontban, amely Nédó Olga Prima- és Kölcsey-díjas hegedűművésznő showműsora, táncosokkal és fényekkel. Az előadásban fellép Csizmadia Gergely színművész is.

A tokaji Paulay Ede Színházban 2020. szeptember 4-én, 19:00-ás kezdettel megtekinthető előadás ingyenes, ám előzetes előregisztrációhoz kötött. Regisztrálni ITT lehetséges.

Nédó Olga a klasszikus zenei műfajon kívül az igényes könnyűzene világában is otthonosan mozog. A musicalek, a filmzene- vagy az operett/opera irodalom gyöngyszemei is megtalálhatók repertoárjában. Művészi küldetésének tekinti a komolyzene népszerűsítését, hogy a közönség, és különösen a fiatalok felfigyeljenek a klasszikus zene szépségeire.

A crossover stílussal teszi könnyedebbé a hangzásvilágát. Előszeretettel csempészi repertoárjába a magyar zenéket, hogy ezzel is népszerűsítse hazánkat.
Bejárta Amerikát, Európát, és Kínában is megfordult már. Olyan hírességekkel lépett színpadra, mint Jose Cura, Richard Clayderman.

Két lemeze jelent meg. Első lemeze, a Violin&Women 2018-ban aranylemez lett. Ezt követte második albuma, Favorite címmel, amin kedvenc dalai találhatók, többek között a Honfoglalásból egy részlet.

“Modern világunkban egyre fejlettebb a zeneművészek technikai oktatása, így egyre több a nagyszerű hangszeres előadó. Remek hegedűjátékos sok van a világon. De már kevesebben vannak, akik a hangszeres tudáson túl különleges egyéniségek is. Nédó Olga pedig ilyen rendhagyó jelenség. Sokarcú- “mindenevő”. Nem csupán kiválóan játszik hangszerén, de otthon van a show világában is.” -vallja Nédó Olgáról Szinetár Miklós.